Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 530 g jabłek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 320 g mąki pszennej
- 50 g cukru
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- ¾ łyżeczki proszku do pieczenia
- 80 g śmietany, 18% tłuszczu
Masa makowa
- 200 g maku
- 180 g mleka, o zawartości 3,2% tłuszczu
- 140 g cukru
- 40 g miodu wielokwiatowego, płynnego
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 50 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Świąteczny piernik
1 Std. 25 Min
Prosty makowiec
13h 15min
Ciasto ananasowe
55 Min
Red Velvet - ciasto buraczane
1hod. 30min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1hod. 30min
Świąteczne ciasto z bakaliami
4h 10min
Ciasto migdałowe
1h 15min
Babka limonkowa z twarogiem
1hod. 30min
Ciasto herbaciane
1h 15min
Sernik makowy z jabłkami
7 godz. 40 min
Babka makowa
1 Std. 20 Min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8h