Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Hähnchenschenkel, mit Haut, ohne Knochen, in Stücken
- 200 g Geflügelleber, in Stücken
- 200 g Schalotten
- 1 Lorbeerblatt, frisch
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1827 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Geflügelaufschnitt
12h
Lammbratwurst
3u. 30min
Lyoner
12h
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Geflügellebercreme
5h 30 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Frische Butter
25 min