Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di formaggio stagionato, tipo Emmentaler a pezzi (2-3 cm)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 70 g di peperone rosso a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
-
20
g di burro chiarificato
of 20 g di burro - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
- ½ cucchiaino di paprica piccante
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pezzo di scorza di limone (2-3 cm), senza la parte bianca
- 250 g di acqua
- 150 g di riso a chicco lungo
- 2 cucchiai di panna acida, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2204 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Pollo con crema di verdure
50min
Pollo in fricassea
50min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Riso pilaf con maiale
45 Min
Ciorba
1h 10min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min