Apparaten en accessoires
瑞士格子麵包
Voorbereiding. 20min
Totaal 16u. 5min
4 個
Ingrediënten
Biga酵頭
-
法國麵包粉100 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用140 克
-
水95 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
奶油 切細條狀5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
1070 kJ /
256.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
麵粉實驗室(下)
70 recepten
Taiwan
Taiwan