Steamed Cabbage and Pork Dumplings

Steamed Cabbage and Pork Dumplings

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
20 portions

Ingrediënten

Yellow Dumpling Wrappers
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • water divided
    3 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    2 ½ oz
  • salt
    1 pinch
Cabbage Dumplings
  • napa cabbage diced (1 in.)
    5 ½ oz
  • carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)
    4 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • dried bean curd broken into pieces
    2 ½ oz
  • dried mushrooms
    ½ oz
  • ginger peeled, cut into pieces
    ½ oz
  • sugar
    2 tsp
  • black sesame oil
    1 tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • glutinous rice flour
    ½ tsp
  • water
    20 oz
Pork Dumplings
  • green onions cut into pieces
    ½ oz
  • oyster sauce
    1 tsp
  • black sesame oil
    1 tsp
  • chicken stock paste to taste
    ½ tsp
  • ground pork broken into pieces
    9 oz
  • store-bought dumpling wrappers (round)
    20
  • ponzu sauce to serve
  • fresh red chilies sliced, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 368 kJ / 88 kcal
Vetten 3 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...