義大利小玫瑰麵包

義大利小玫瑰麵包

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 5u. 35min
7 個

Ingrediënten

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    200 克
  • 100 克
  • 麥芽精
    ⅛ 茶匙
  • 乾酵母粉
    ⅛ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉
    50 克
  • 多備一些噴水用
    40 克
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    5 克
  • 熱水
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 548 kJ / 131.4 kcal
Vetten 1.4 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 25.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...