Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 五花肉,带皮 , 切薄片 (0.3公分)
- 10 克 酱青
- 10 克 蚝油
- 1 茶匙 黑酱油
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 麻油
- 1 茶匙 玫瑰露
- 1 茶匙 玉米粉 (淀粉)
- ¼ 茶匙 五香粉
-
1
汤匙 姜汁 (参考贴士)
of ¼ 茶匙 小苏打 - 1 片 干荷叶 ,用热水浸软 (参考贴士)
- 10 克 新鲜姜 ,切丝
- 20 - 24 颗 新鲜荔枝 , 去皮,去种子
- 700 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 37.7 g
- Vezels
- 0.5 g