Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti
- 30 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaio di bottarga
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Intreccio d'amore
1h 30min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2h 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h