Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti
- 30 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaio di bottarga
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 godz. 30 min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5 min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min