Ravioli asparagi e bottarga

Ravioli asparagi e bottarga

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 1 scalogno
  • 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaio di bottarga

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 369.3 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 1762.7 kJ / 421.3 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 43.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...