Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 500 g mistura de carne de caça cortada em pedaços pequenos (3 cm aprox.)
- 4 peitos de frango (600 g aprox.)
- 120 g cranberries
- 150 g vinho tinto
- 200 g vinho do Porto
- 2 pés de tomilho
- 4 bagas de zimbro
- ½ c. chá de sal
Massa
- 140 g banha, mais q.b. p/ untar
- 90 g água
- 80 g leite
- 1 c. chá de sal
- 500 g farinha tipo 65
Recheio
- 250 g entremeada cortada em pedaços pequenos
- 250 g bacon cortado em pedaços pequenos
- ½ c. chá de noz-moscada moída
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 gema de ovo
Geleia p/ rechear
- 3 folhas de gelatina neutra
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g água, mais q.b. p/ hidratar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2503 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 godz. 10 min
Massa quebrada
5 min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Sonhos
1 godz. 10 min
Empada de galinha
2 godz.
Pastéis de bacalhau
45 min
Pudim de peixe da avó Titão
2 godz. 30 min
Folar de carnes
2hod. 20min
Empada de Páscoa
5h 20min
Empada de galinha
2 godz.
Croquetes
3 Std.
Pastéis de massa tenra
3 Std.