Apparaten en accessoires
椰浆芒果猪肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切块,2×2厘米200 克
-
淀粉1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
熟芒果 去皮去核,取果肉,切块100 克
-
蒜头4 瓣
-
黄洋葱 切块50 克
-
油10 克
-
椰浆1 汤匙
-
青柠 挤汁½ 个
-
香菜 适量,装饰用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
781 kJ /
186.7 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
最爱芒果
10 recepten
China
China