Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
制作溏心蛋
- 1800 克 水
- 2 颗 蛋
制作蘑菇马铃薯丸子
- 500 克 水
- 200 克 土豆 ,去皮切块
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 40 克 面粉
- 80 克 蘑菇 ,切片
- 30 新鲜香菇 ,切片
- 10 克 橄榄油
- 油炸油 ,适量
杂豆汤
- 30 克 红葱头
- 3 瓣 蒜头
- 50 克 白洋葱 ,切块
- 20 克 橄榄油
- 180 克 新鲜豌豆仁
- 100 克 蚕豆 ,取豆瓣
- 150 克 水
- 50 克 奶油
- 30 克 黄油
- 1 茶匙 胡椒粉
- 1 茶匙 盐
组合
- 甜豆荚 ,汆烫后掰开,装饰用
- 豌豆苗 ,汆烫,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3732 kJ / 892 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 98.6 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 6.8 g