Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 340 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Confiture de cerises
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de tomates vertes
24hod.
Gelée de coing et pâte de fruits
72hod.
Pâte de coings
1h 45min
Gelée de groseille
35 min
Crème de marrons
45min
Confiture de poires
6h
Gelée de raisin
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de pastèque
30min
Gelée de coing
1h