Apparaten en accessoires
Gelée de coing
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
1 bocal
Ingrediënten
-
300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
-
500 - 600 g de jus de coing
-
le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 g
Eiwitten
0 g
Calorieën
315 kJ /
75 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix® n°12
68 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Gelée de sureau
50 min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Gelée de groseille
35 min
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min