豆腐泥鳅汤

豆腐泥鳅汤

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 泥鳅 去除内脏,洗净
    6 条
  • 20 克
  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 1000 克
  • 新鲜黑木耳
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 嫩豆腐 切块
    300 克
  • 香菜 适量,切段,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.3 g
Calorieën 687.2 kJ / 164.2 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...