鲫鱼赤豆汤

鲫鱼赤豆汤

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 红豆 至少浸泡12小时后沥干水分
    100 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段
    1 条

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 4.7 g
Calorieën 134 kJ / 32 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...