猪肝豌豆苗汤

猪肝豌豆苗汤

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪肝 切薄片后用凉水冲洗干净
    150 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 料酒
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 豌豆苗
    50 克
  • 麻油
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 581.5 kJ / 139 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 20.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...