Apparaten en accessoires
Lemon Snaps
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 pieces
Ingrediënten
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (optioneel)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1 g
Calorieën
669 kJ /
160 kcal
Vetten
8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookie Exchange
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Sea Salt Caramel Cookies
24 Std. 50 Min
Meringue Christmas Trees
3 Std. 40 Min
Garibaldi Biscuits
40 Min
Chocolate Fudge Cake
2 Std.
Black and White Cookies
2 Std.
Quick Chocolate Almond Fudge
2 Std. 15 Min
Eggnog Snickerdoodles
1 Std.
Peppermint Frosted Chocolate Cookies
1 Std.
Peanut Butter Cookies
30 Min
Sugar Cookies
1 Std. 30 Min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.