Apparaten en accessoires
Lemon Snaps
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 pieces
Ingrediënten
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (optioneel)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1 g
Calorieën
669 kJ /
160 kcal
Vetten
8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookie Exchange
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sugar Cookies
1u. 30min
Chocolate Peanut Butter Pie
5u. 50min
Crinkle Cookies
1u.
Snickerdoodles
25min
Kringle
2u. 30min
Buttercream Frosting
5min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1u.
Butterscotch Pudding
35min
Texas Sheet Cake
1u. 30min
Butter Beer
30min
Double Peanut Cookies
30min
Oatmeal Raisin Cookies
50min