Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Voeding
- per 4 porce
- Calorieën
- 3337 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 Std.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55 min
Levandulová zmrzlina s ginem
14h 35min
Ananas v balíčku
1 Std.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Letní nápoj Hugo
5 Min
Cuketové rizoto s krevetami
1 Std. 15 Min
Halloweenské náhrobky
1 Std. 15 Min