Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux

Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux

4.3 68 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
6 portions

Ingrediënten

  • d'huile d'olive
    40 g
  • de gingembre frais
    30 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • de ras el-hanout
    1 c. à café
  • de graines de cumin
    ½ c. à café
  • de curcuma en poudre
    2 c. à café
  • d'épaule de veau coupée en morceaux
    800 g
  • de navets coupés en gros morceaux
    600 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'eau
    350 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre noir fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pruneaux dénoyautés
    150 g
  • d'amandes effilées
    70 g
  • de coriandre fraîche ciselée
    ½ bouquet

Voeding per 1 portion

Calorieën 522.5 kcal / 2190.2 kJ
Eiwitten 53.3 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 22.5 g
Vezels 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...