Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
沾醬
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 10 克 蒜頭 ,拍扁
- 2 大匙 醬油
- 2 大匙 醋
- 2 大匙 糖
綠豆煎餅
- 150 克 綠豆仁
- 200 克 水
- 15 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 10 克 油 ,多備一些煎餅用
- 5 克 麻油
- 80 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- 80 克 新鮮綠豆芽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1213.2 kJ / 290.2 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.2 g