Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brązowego cukru
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 4 jajka
- ½ - 1 łyżeczka chili, mielonego
- 2 - 3 łyżeczki likieru pomarańczowego (opcjonalnie)
- 1 szczypta soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1996 kJ / 476.7 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 godz. 40 min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Mus czekoladowy
3h 20min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Portugalski crème brûlée
25 Min
Pomarańczowe zabajone
15 Min
Pomarańczowy krem angielski
2 Std. 30 Min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 godz. 25 min
Portugalskie mini tarty z kremem budyniowym (pasteis de nata)
2 Std.
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 Std.
Tarta cytrynowa z bezą
2 Std. 30 Min
Panna cotta
3h 15 min