Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de tomates, épépinées et coupées en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sel
- 6 feuilles de basilic frais, ciselées
- 100 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini jambon-fromage
2h 45min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Pain farci à la mozzarella
45min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 Std. 15 Min
Pizza burger
1h 50min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pizza façon donut
1 godz. 30 min
Mont d'Or et brioche
2h 45min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Flammekueche
1 godz. 25 min