Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pasas sin semillas
-
30
g de brandy
of 30 g de ron - 30 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 6 rebanadas de pan de molde (con o sin corteza)
- 80 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla abierta y en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 4 huevos
- agua caliente (para la bandeja de horno)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1 godz. 40 min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Savarin rápido al ron
1h 30 min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Arroz a la emperatriz (Riz à l'impératrice)
5 Std. 30 Min
Flan de París con merengue
10h
Pudin diplomático
1 godz. 40 min
Tarta de castaña
3 godz. 15 min
Pudin de pan
3h
Tarta de piña al revés
40 min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 Std.