Postre de mango y coco con salsa de chocolate

Postre de mango y coco con salsa de chocolate

2.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
12 raciones

Ingrediënten

Capa de mango
  • 500 g de mango maduro pelado en trozos
  • 80 - 100 g de azúcar
  • 100 g de agua
  • 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
  • 600 g de leche de coco
  • 100 - 120 g de azúcar
  • 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
  • 300 g de agua
  • 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
  • 50 g de jarabe de agave
  • 30 g de cacao puro en polvo
  • 10 g de harina
  • 1 pellizco de sal
Para servir
  • 100 g de frutos rojos frescos variados
  • 100 - 200 g de mango maduro
  • 100 g de piña fresca
  • 1 - 2 cucharadas de copos de coco
    1 - 2 cucharadas de coco rallado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 69.3 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 621 kJ / 148 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 33.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...