Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guarnição
- 800 g água
- 1 ovo
- 30 g cebola
- 30 g pimento vermelho
- 30 g pepino
Gaspacho
- 800 g tomate
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pepino cortado em pedaços
- 80 g cebola
- 50 g talo de aipo
- 30 g vinagre de vinho branco
- 2 dentes de alho
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g água fria
- 100 g cubos de gelo
- 20 g azeite
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 232 kJ / 55.4 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 35.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de peixe da avó Titão
2h 30min
Sopa de tomate
45min
Gaspacho de tomate e melancia
5min
Gaspacho
10min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Gaspacho de beterraba
50min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Gaspacho
1h 15min
Sopa alentejana
30min
Vichyssoise de espargos
40min
Salmorejo
25min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45min