Apparaten en accessoires
西湖莼菜羹
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
3 人份
Ingrediënten
-
火腿 金华火腿,切丝30 克
-
油20 克
-
鸡胸肉 汆水后切丝120 克
-
莼菜100 克
-
鸡高汤800 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
玉米淀粉20 克
-
水40 克
-
麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
659.7 kJ /
157.7 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China