春笋咸肉千张

春笋咸肉千张

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 50min
3 人份

Ingrediënten

  • 4 片
  • 干的虾米 泡水10分钟沥干
    10 克
  • 肉糜
    220 克
  • 料酒
    5 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 1 颗
  • 千张 薄千张,切成15*25厘米,约8份
    2 张
  • 8 根
  • 咸肉 切块,水里浸泡20-30分钟。
    140 克
  • 切段
    1 根
  • 鸡高汤
    1200 克
  • 可根据个人口味调节
    适量
  • 切滚刀块
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 43.3 g
Calorieën 3101.7 kJ / 741.3 kcal
Vetten 58.8 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...