Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 片 姜
- 10 克 干的虾米 ,泡水10分钟沥干
- 220 克 肉糜
- 5 克 料酒
- 1 茶匙 麻油
- 10 克 生抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糖
- 1 颗 蛋
- 2 张 千张 ,薄千张,切成15*25厘米,约8份
- 8 根 葱
- 140 克 咸肉 ,切块,水里浸泡20-30分钟。
- 1 根 葱 ,切段
- 1200 克 鸡高汤
- 适量 盐 ,可根据个人口味调节
- 200 克 笋 ,切滚刀块
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3101.7 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 58.8 g
- Vezels
- 2.3 g