
Apparaten en accessoires
Hefezopf
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Milch250 g
-
frische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Meersalz1 TL
-
Butter weich, in Stücken75 g
-
Wasser1 EL
-
Hagelzucker20 g
Voeding per 1 Scheibe
Calorieën
152 kcal /
635 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2017
72 recepten
Duitsland
Duitsland