Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Meersalz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Wasser
- 20 g Hagelzucker
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 635 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Amerikaner
2h
Hefezopf "Take five"
2h 20 min
Hefezopf
2h 20 min
Lamm aus süßem Hefeteig
1h 30min
Weckmänner (Stutenkerle)
1h 40min
Spätzle
30min
Hefezopf
2h 30 min
Schwäbische Flachswickel
45min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30 min
Dinnete
2h
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55 min
Nuss-Striezel
1h 30min