Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Meersalz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Wasser
- 20 g Hagelzucker
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 635 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Spätzle
30 min
Hefezopf
2h 30min
Nuss-Striezel
1h 30min
Nuss-Striezel
1h 30min
Lamm aus süßem Hefeteig
1h 30min
Amerikaner
2 Std.
Schwäbische Flachswickel
45min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Dinnete
2 Std.
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1 godz. 55 min