Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, Bio, Schale von ½ Zitrone fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 550 g Äpfel, geschält, geviertelt, in kleinen Stücken (z.B. Boskop)
- 110 g Zucker
- 5 Eier (Kl. M), getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Milch
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Weinstein-Backpulver
- 60 g Butter
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Germknödel mit Mohnfüllung
1h 30min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Kaiserschmarrn
35min
Spätzle
30min
Germknödel mit Vanillesauce
2h
Grießnockerl
30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Apfelstrudel
1h 20min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 godz. 30 min
Kässpatzen
1h 15min