Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten und Braten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 60 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Radieschen, in dünnen Scheiben
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- 100 g Mais aus der Dose, abgetropft
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 100 g Gouda, gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2866 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10 min
Langos klassisch
1h 30min
Gözleme mit Feta
1h
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1h 30min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Leberkäseburger
1 godz. 20 min
Apfel-Zimt-Krapfen
1 Std. 40 Min
Quarkbällchen (Nautzen)
45min