Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1563.8 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 713.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 Min
Carne em massa folhada
40min
Rolos de curgete com salmão
25 Min
Ramequins de curgete e mozarela
50min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 godz.
Queques de queijo feta e tomate cereja
40min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25 Min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Bolo de amendoim
35 Min
Piza carbonara
1 godz.
Pão alentejano
3h 20min