Hornazo de Salamanca

Hornazo de Salamanca

4.5 84 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
8 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de agua
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
  • 1 pellizco de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
  • 650 g de harina de trigo
  • 1 cucharada de sal
  • 600 g de magro de cerdo en trozos
  • 500 g de longaniza fresca sin piel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 35.3 g
Calorieën 3076 kJ / 736 kcal
Vetten 39.7 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 58.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...