Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de manteca de cerdo
- 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
- 1 pellizco de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 650 g de harina de trigo
- 1 cucharada de sal
- 600 g de magro de cerdo en trozos
- 500 g de longaniza fresca sin piel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3076 kJ / 736 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Quesada pasiega
45 Min
Tigres
1h
Agujas de ternera
1 godz. 40 min
Croquetas de gambas
9h 10min
Patatas revolconas
40 min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12sa 50 dk
Filetes rusos
1h 10min