Apparaten en accessoires
蒜辣黑白木耳蘆筍
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
油10 克
-
新鮮白木耳 切片(約3公分)120 克
-
新鮮黑木耳 切片(約3公分)120 克
-
水20 克
-
醋1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蘆筍 切段(約3公分)60 克
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
440 kJ /
105 kcal
Vetten
5 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高族怎麼吃
10 recepten
Taiwan
Taiwan