Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betún de chocolate
- 135 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 220 g de azúcar glass
- 50 g cocoa en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de vainilla
- 1 - 2 cdas de leche
Pastel de chocolate
- 450 g de azúcar refinada
- 225 g de harina
- 75 g cocoa en polvo
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 2 huevos
- 245 g de crema, tipo media crema
- 250 g de café preparado, cargado
- 120 g de aceite vegetal
- 1 cda de vainilla
Decoración
-
flores comestibles, los necesarios para decorar
of frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2214 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Conchas Gourmet
3ωρ. 15 λεπτ.
Rosca de reyes
4h
Pastel double fudge
3 Std.
Panqué de vainilla
2h 40min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Pan de elote
2 godz.
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
Pay de queso
6 Std.
Bisquets
40min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Pastel de chocolate y almendras
25min