Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 茶匙 水
- 2 茶匙 玉米淀粉
- 400 克 鲈鱼 (1条),去头,去皮和骨头,切成0.5厘米的片约120克
- 10 克 蛋清
- 1 茶匙 料酒
- 1 小撮 盐 ,可根据口味调节
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 片 姜
- 20 克 油
- 50 克 青椒 ,切块
-
7
朵 新鲜黑木耳
of 7 朵 黑木耳,干的 ,提前泡软沥干 - 2 茶匙 香糟卤
- 1 小撮 糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1563 kJ / 373.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 1 g