Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Hefe
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Minze, abgezupft
- 50 g Pecorino
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Libanesisches Fladenbrot
3sa 20 dk
Knishes mit Kartoffelfüllung
2 Std.
Teigtaschen mit Fetakäse
1h
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2sa 30 dk
Käsetaschen
45 dk
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Za´atar-Brot
1h 40 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min