Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Hefe
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Minze, abgezupft
- 50 g Pecorino
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20 min
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Yufka-Rollen
2 Std.
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Ma'amoul
1 Std. 30 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.