Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
of 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 godz.
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Tempura Sebzeler
40 min
Mantarlı Risotto
40 min
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
Keine Bewertungen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Moscow Mule
Keine Bewertungen
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Glazür
10 Min
Midyeli Penne
1h 5min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min