Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
of 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Hurmalı Enerji Barları
1h 10min
Peynirli Omlet
15min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Geen beoordelingen
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Kremalı Viski Likörü
15min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1h
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min