Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
of 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Mantarlı Risotto
40min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1u. 15min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 godz. 30 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40 min
Hamsi Buğulama
40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Somon Tartar
10 min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40 min
Mojito
10 min