Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 5 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente d'acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna con il 30% di grassi
- 75 g di cacao in polvere
Il biscotto
- 20 g di farina
- 40 g di cacao in polvere
- 160 g di mandorle tritate
- 180 g di zucchero a velo
- 6 albumi d'uovo
- 160 g di zucchero
Disco di cioccolato al croccante
- 150 g di nocciole
- 150 g di cioccolato al latte con nocciole tritate, a pezzi
- 60 g burro
- 40 g di croccante tritato (vedi consiglio)
Mousse al cioccolato
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 175 g di panna con il 30% di grassi, molto fredda
- 40 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 30 g cioccolato fondente, 99% di cacao, a pezzi
- 25 g di zucchero
- 2 di uova
Decorazione
- 50 g di riccioli di cioccolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3407 kJ / 815 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di pere e zafferano
Geen beoordelingen
Curd all’albicocca
Geen beoordelingen
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Baguette
3h 45min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Torta alla panna
45min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Fagottini di carne
3h
Torta di mele americana
1h 20min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min
Fudge cake
5h