Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pasta gialla densa, a dadini (1 cm) (vedere consiglio)
- 250 g di frumento in grani
- 75 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 3 uova
- 250 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Condimento allo yogurt
5 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Brodo vegetale in polvere
Geen beoordelingen
Pane rustico
2 Std.
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Panini di San Gallo
26hod. 30min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40 min
Preimpasto per pane
24óra 30p
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Cake al limone
1 godz. 5 min