Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa french dressing
20min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Torta alla panna
45 min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Pizzette
1h 20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Cannoli alle nocciole
Geen beoordelingen
Pane alle olive
2h 20 min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min