Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Pangrattato
10min
Cocktail alla frutta
Geen beoordelingen
Crema pasticcera
15min
Biscotti al burro
50min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Panini al müesli
Geen beoordelingen
Pan di Spagna
1h 50min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min