Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina
- 15 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua, tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietole, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane dolce di San Nicola
Καμία βαθμολογία
Trancetti cioccolatte
1h 55min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Καμία βαθμολογία
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pane integrale
Καμία βαθμολογία
Liquore al mango
Καμία βαθμολογία
Zuppa di riso
50min
Torta di carote argoviese
2h