Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.37 g
- Koolhydraten
- 47.83 g
- Vetten
- 29.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Penne au thon
35 Min
Gratin dauphinois
50min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Penne aux moules
1 Std.
Lasagnes classiques
2 godz.
Pizza à la pomme de terre
1h 10min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min