Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 30 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons
- 100 g de carottes
- 300 g de ragoût de bœuf, en dés
- 10 g de sauce de soja
- 20 g de vin blanc
-
½
c. à café de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
of ½ de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l) - ½ c. à café de sel
- 100 g de lait
- 40 g de farine fleur
Pâte
- 50 g de beurre
- 20 g de saindoux
- 100 g d'eau
- 270 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- de l’huile, pour frire
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Beignets de filets de perche
1h
Bucatini à l'amatriciana
45min
Gâteau choco-coco
40min
Roulés de poulet sauce tomate
45min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Pain toast
16 godz.
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Salade russe
1h 15min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min