Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere la placca da forno
- 100 g di acqua
- 50 g di strutto
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento di verdure
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g di peperone verde, a pezzi
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di zucchina, non pelata e tagliata a pezzi
- 100 g di olio di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di paprica
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1hod. 25min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Tagliata di manzo con salsa teriyaki e riso
2 Std.
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Croissant con ripieno di noci
Geen beoordelingen
Lasagne classiche
2h 5min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1hod. 30min