Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (optioneel)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
of 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
Geen beoordelingen
Biscotti di linz
3h 15 phút
French Dressing
15min
Fastenwähe di Basilea
2h
Panperduto
30min
Torta di Pasqua
1hod. 55min
Torta al cioccolato e fragole
4h 45min
Amaretti all'albicocca
40min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25 min
Mini plumcake allo yogurt
40min
Tartare di carne
30min
Sugo alla bolognese
3h 15 phút