Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (optioneel)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40min
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45 min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Pastuccia teramana
1h 30min
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Rose di melanzane al tonno
35min
Tartare di verdure
25min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Keine Bewertungen
Chop suey ai gamberi
1 godz.
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1h 5 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Cannelloni di zucca
1h 50min