Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (optioneel)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1u. 40min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 Std. 15 Min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Minestra di pomodori con quark
25min
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Pastilla di pollo
1h 10min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Condimento all'arancia e curry
Geen beoordelingen