Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
of 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Geen beoordelingen
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Greek Vegetables
1h
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Vegetable Patties
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Tofu Stew
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Teriyaki Chicken and Rice
40min