Apparaten en accessoires
Hirsenmehlbrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
12 Scheiben
Ingrediënten
-
Hirse100 g
-
Buchweizen100 g
-
Wasser330 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Brotmehl glutenfrei250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Sesam1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1247 kJ /
298 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
56.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1u. 25min
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Cremiger Haferdrink
10min
Vollkornmehl
5min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1u. 20min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Karotten-Nuss-Brot
2u. 10min
Vollkornbrot Glutenfrei
4u.
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min
Varoma® - Brötli
2u. 15min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5u. 20min
UrDinkel Brot
11u.