Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Linsen-Tomateneintopf
1h 30min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1h 25min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Powerballs (Vegan)
15min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1h 20min
Linsendal
35 min
UrDinkel Brot
11 godz.
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35 min
Vollkornbrot
4h
High Protein Brot (glutenfrei)
9 Std. 30 Min
Linsendal (2 Portionen)
35 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min