Hirsenmehlbrot

Hirsenmehlbrot

4.3 58 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
12 Scheiben

Ingrediënten

  • Hirse
    100 g
  • Buchweizen
    100 g
  • Wasser
    330 g
  • frische Hefe
    25 g
  • Zucker
    1 TL
  • Brotmehl glutenfrei
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Sesam
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 6.5 g
Calorieën 1247 kJ / 298 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 56.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...