Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 oz unsalted butter, cold and cut into pieces
- 2 oz whole milk
- 1 large egg
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 ½ oz celery, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 1 oz olive oil
- 3 tsp chicken stock paste
- 32 oz chicken breast, cut into strips (approx. 1 in.)
- 2 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 38 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523.2 kJ / 364.1 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Pork
35min
Pimento Cheese Puffs
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Greek Style Pork Stew
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Bavarian Pretzels
55min
Spaghetti Muffins
55min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Chicken Tetrazzini
40min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min