Pains turcs

Pains turcs

4.8 142 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
24 tranches

Ingrediënten

  • 360 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine à pain et un peu pour fariner
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • 1 œuf battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
  • ½ c. à soupe de graines de sésame
  • ½ c. à soupe de graines de carvi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 3 g
Calorieën 400 kJ / 96 kcal
Vetten 2 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...